De Heeren

Een rebrand is van tijd tot tijd het beste dat je kan doen voor je bedrijf. Dat was ook zo bij De Heeren! We verzorgden voor hen een volledige rebranding van een bestaand project op vraag van de klant en gingen opnieuw naar de brainstormfase om een sterke merkidentiteit te bouwen. Een goede impuls, want na de rebranding kwamen er meer dan 100 leads binnen in vier weken tijd.

www.deheeren.gent 

Het resultaat mag er zijn: een frisse look & feel met een nieuwe naam, huisstijl en copywriting die we nadien gebruikten om een hedendaagse website, brochure en bannering te creëren.

Toekomstige pandeigenaars kunnen zich zo nóg beter informeren over de prachtige urban lofts, architectuur, groene omgeving en state-of-the art technologie die De Heeren biedt.

Voor maximale efficiëntie en automatisatie vind je op de website ook een ingebouwde online tool waar je plannen kan downloaden. Een geavanceerde technische creatie, want het proces gebeurt in stappen: selecteer eerst jouw gewenste blok, dan de verdieping én tot slot het appartement. Met de prachtige 3D renders door polygon3d.be zie je zo alle mogelijkheden.

De mens in al zijn verscheidenheid staat centraal in onze aanpak. Maatwerk gebaseerd op de verwachtingen en instructies van de klant, levert de juiste oplossing.