Dekeyser.immo

Met Dekeyser.immo verwezenlijkte FOLD een totaalproject om ú tegen te zeggen. We creëerden alles op maat en benaderden het project vanuit één centraal gedachtegoed: Dekeyser uitbouwen tot een vaste waarde in het Belgisch vastgoedlandschap. We verzorgden de fotografie en copywriting, ontwikkelden een CMS op maat en bedachten een keizerlijke huisstijl en baseline: Heerser in vastgoed.

Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel op www.dekeyser.immo.

Professionele copywriting op maat van onze klant:

“Ben je van plan te verkopen of ben je op zoek naar een nieuwe thuis? Met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector en dankzij de expertise van onze professionele medewerkers geven we je correct advies op maat.”

De keizerlijke huisstijl ondersteunt de naam en baseline van dit merk.

FOLD werkte alle communicatie uit voor Dekeyser.immo. We verzorgden teksten en opmaak voor alle print en digitale media, zoals bijvoorbeeld advertenties.

De website is een perfect voorbeeld van ons sterk maatwerk. We ontwikkelden een CMS op maat en integreerden die met onze keizerlijke huisstijl en Max-Immo, het CRM-pakket dat Dekeyser gebruikt om klanten en panden te beheren. Ook maakten we een koppeling met Google API en Mailchimp.

Krachtige fotografie zorgt ook voor een salesboost, zowel offline als online. FOLD verzorgde niet alleen alle fotografie voor de website, maar leverde ook de foto’s van alle panden.

De mens in al zijn verscheidenheid staat centraal in onze aanpak. Maatwerk gebaseerd op de verwachtingen en instructies van de klant, levert de juiste oplossing.