JEFF Oostkamp

Voor deze ontwikkeling in Oostkamp speelden we in op de historische geschiedenis van deze locatie. Naast de naamgeving, baseline, en grafische media, creëerden we ook een landingspagina om prospecten de mogelijkheid te bieden zich aan te melden.

Bekijk de landingspagina via www.residentiejeff.be

De baseline luidt Royaal Resideren. Huisdokter Jeff Rodts zette zich levenslang in voor de bewoners van Oostkamp en die royale levenskwaliteit willen zijn dochters graag verderzetten in de assistentiewoningen JEFF. Door een uiterst effectieve samenwerking met alle actoren werd alles in slechts vier weken volledig verkocht.

Conceptuele flyer voor een postbedeling waarbij FOLD opteerde om mensen uit te regio naar de voorgrond te schuiven. Het was een groot succes.

FOLD deed de creatie en opmaak van diverse grafische media: overeenkomsten, lastenboek, visitekaartjes, flyers en brochure.

Een informatieve brochure met duidelijke copywriting, krachtige renders van Polygon (www.polygone3d.be) en sterke grafische stijl overtuigt potentiële kopers van dit project.

Wat plaats je op een flyer die bedeeld wordt aan 10.000 adressen? Wij kozen ervoor om het verhaal en de unieke kwaliteiten van dit project in de kijker te zetten en zorgden zo voor een effectieve actie mét resultaat.

Dankzij onze overzichtelijke landingspagina kunnen bezoekers zich aanmelden voor het event en de assistentiewoningen.

De mens in al zijn verscheidenheid staat centraal in onze aanpak. Maatwerk gebaseerd op de verwachtingen en instructies van de klant, levert de juiste oplossing.