Verhoog jouw online identiteit

“Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken!

79 % van de bezoekers keert niet meer terug naar een website waar ze de eerste keer niet meteen vonden wat ze zochten.” Hubspot

Wat kunnen we u aanbieden?

Webdesign

Een website is veel meer dan een mooi online visitekaartje. Het is een totaalpakket van een doordachte lay-out en fris webdesign met een duidelijke structuur dat jouw boodschap brengt en scoort in zoekmachines. En … die er ook nog eens goed uitziet op desktop, tablet en smartphone.

Web development

FOLD laat jouw website er niet alleen goed uitzien, maar zorgt er ook voor dat hij werkt op basis van passende webtools. Eenvoudige webpagina’s of complexe online projecten, wij zorgen voor de uitvoering en foutloze werking. We hebben ervaring met het bouwen van applicaties die het leven van bedrijven makkelijker maken, en waardoor ze sneller kunnen werken.

E-commerce

Online shoppen zit in de lift. Integreer een webshop of e-commerce in jouw website en blijf 24/7 open om meer omzet te halen en klanten te werven. FOLD zorgt voor een professioneel platform op maat van jouw bedrijf, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen we bijvoorbeeld integraties voorzien met ERP en CRM-software.

Onze projecten

Dekeyser.immo Full spectrum marketing

Bekijk Case

Superbusy Merk, fotografie, webshop

Bekijk Case

HOWTO Eventstyling Website, fotografie

Bekijk Case